Η Εταιρεία - ITeQ

Το Όραμά μας.Η ITeQ AE ιδρύθηκε το 2007, με όραμά της την δημιουργία της μεγαλύτερης ψηφιακής πλατφόρμας ενημέρωσης και επικοινωνίας στο σύγχρονο Φαρμακείο στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Καινοτόμες υπηρεσίες.Η ITeQ, πρώτη στην Ελλάδα, στα τέλη του 2008 παρουσίασε ολοκληρωμένη λύση για την προβολή διαφημιστικών μηνυμάτων και εφημεριών σε οθόνες στο Φαρμακείο, μέσω του Internet. Το δίκτυο, το 2022, αριθμεί περισσότερα από 2.000 ανεξάρτητα και συνεταιρισμένα φαρμακεία.
To 2012, δημιούργησε το www.ifarmakeia.gr, την Νo1 πλατφόρμα ενημέρωσης για εφημερίες και προσφορές απευθείας από τα Φαρμακεία σε όλη την χώρα. Τον ιστότοπο αυτό και τις αντίστοιχες εφαρμογές iFarmakeia σε Android & IOS χρησιμοποιούν περισσότεροι από 1.000.000 χρήστες ετησίως.
Από τα μέσα του 2016, δημιουργήθηκε η Smart Advice, ως το εργαλείο απόλυτης στόχευσης marketing την ώρα της συναλλαγής. Ένα «έξυπνο» tablet που αναβαθμίζει την εμπειρία του καταναλωτή και αυξάνει τις αυθόρμητες συνδυαστικές πωλήσεις.
Στα μέσα του 2020, η εταιρεία επέκτεινε το πεδίο δράσης της και σε εφαρμογές με εξοπλισμό IoT συμμετέχοντας στον ψηφιακό μετασχηματισμό του σύγχρονου Φαρμακείου. Η 1η εφαρμογή tempAlarm σε περισσότερα από 200 Φαρμακεία, ενημερώνει τον φαρμακοποιό για την καλή λειτουργία του ψυγείου που φυλάσσονται τα φάρμακα και τα εμβόλια.
Στα τέλη του 2020, η εταιρεία δημιούργησε τη διαδικτυακή πύλη εφημεριών για τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής. Η πύλη έχει εξελιχθεί σε SaaS εφαρμογή μετασχηματίζοντας ψηφιακά όλες τις διαδικασίες των εφημεριών στους Φαρμακευτικούς Συλλόγους απο την έκδοση και την διαχείριση έως την ενημέρωση του κοινού και των φαρμακοποιών.
To 2021, η εταιρεία ανέπτυξε την πρόσθετη υπηρεσία Price Checker στα tablets της Smart Advice.

Η ομάδα μας.Η Εταιρεία
Βασίλης Παπακώστας
General Manager
ΕΙΚΟΝΑ
Ιωάννα Γιαννάτου
Marketing Manager
ΑΡΓΥΡΩ
Αργυρώ Φωτεινάκη
Sales Manager
ΜΑΡΙΑ
Μαρία Σπανού
Growth Manager
IMG_769hj0site
Νάσος Γλαβάς
System Admin
ΒΟΥΛΑ
Βούλα Πετροπούλου
Content Admin

ΚΩΣΤΑΣ
Κώστας Αθανασόπουλος
Senior Developer
Γιώργος Δημητρούλιας
Full stack Developer
Ιωάννα Μαρκουλή
Administrative & Accounting Assistant
Χρήστος Μαντζίκος
Technical Officer
Ντίνος Κυρίτσης
Technical Officer
Eltion Danglli
Technical Officer