Μία SaaS εφαρμογή για την ενίσχυση της εφημερίας.Η διαδικτυακή πύλη εφημεριών αποτελείται από διάφορα υποσυστήματα με βασικό σκοπό τον ψηφιακό μετασχηματισμό των διαδικασιών έκδοσης, διαχείρισης και προβολής των εφημερευόντων Φαρμακείων. Οι ωφελούμενοι από την διαδικτυακή πύλη είναι:
- Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος που αυτοματοποιεί διαδικασίες για την έκδοση, διαχείριση και ενημέρωση των εφημερευόντων Φαρμακείων
- Τα Φαρμακεία που αποκτούν ένα σύγχρονο «εργαλείο» για την παρακολούθηση των εφημεριών και την ενημέρωση των πελατών τους
- Το κοινό που ενημερώνεται με διάφορα μέσα για τα πλησιέστερα εφημερεύοντα Φαρμακεία

Ψηφιοποίηση Εφημεριών.Προσφέρεται φιλικό περιβάλλον προς τον χρήστη για την ψηφιοποίηση εφημεριών ή στην περίπτωση που οι εφημερίες υπάρχουν ήδη σε οποιαδήποτε ψηφιακή μορφή η ομάδα των συμβούλων και προγραμματιστών της εταιρείας θα φροντίσει να καταχωρηθούν στο σύστημα διαχείρισης της διαδικτυακής πύλης.

Η εταιρεία μας αναλάμβάνει την ψηφιοποίηση εφημεριών όπως και τη συνεχή επικαιροποίηση τους με τις αλλαγές. Προσφέρει συνεχή πρόσβαση στην ψηφιακή πληροφορία μέσω API με δυνατότητα προσάρτησης στον ιστότοπο του Συλλόγου και στα δημοφιλή ευρετήρια εφημεριών όπως το υπουργείο υγείας, vrisko.gr, xo.gr κ.α. Αξίζει να επισημανθεί ότι πρόσβαση στο API αποκτούν μόνο εξουσιοδοτημένοι χρήστες από τον Σύλλογο.

Η ITeQ διαθέτει ένα άρτιο στελεχωμένο τμήμα για την ψηφιοποίηση και επικαιροποίηση των εφημεριών με την υποστήριξη τηλεφωνικού κέντρου το οποίο εξυπηρετεί 24/7/365 ημέρες τον χρόνο. Τέλος, προσφέρεται και Plugin για την εύκολη ενσωμάτωση των εφημεριών σε wordpress ιστότοπους.

Διαχείριση Εφημεριών.Αποτελεί τον «πυρήνα» της διαδικτυακής πύλης και χρησιμοποιείται από τις διοικητικές υπηρεσίες του Συλλόγου για την διαχείριση των στοιχείων των Φαρμακείων και των εφημεριών του Συλλόγου, το σημείο όπου γίνεται η καταχώρηση και η επεξεργασία όλων των εφημεριών. Η πρόσβαση γίνεται μέσω του διαδικτύου και διευκολύνει την καταχώρηση αλλαγών και ταυτόχρονη ενημέρωση όλων των μέσων ενημέρωσης του κοινού (καρτέλες, οθόνες, ιστότοπος κ.λπ.).

Σε φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη, προσφέρεται η δυνατότητα:

 • Προσθήκης, επεξεργασίας & διαγραφής Φαρμακείων
 • Προσθήκης, επεξεργασίας & διαγραφής υπευθύνων
 • Προσθήκης, επεξεργασίας & διαγραφής εφημεριών
 • Διαχείρισης χρηστών
 • Εκτύπωσης καρτελών εφημεριών (εβδομαδιαίων, μηνιαίων κ.α.)
 • Αποστολές newsletters και ενημερωτικών emails στα Φαρμακεία

Ενημέρωση κοινού στο Internet.Δημιουργούμε τον ιστότοπο: https://{Σύλλογος}.efhmeries.gr στον οποίο το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τα εφημερεύοντα Φαρμακεία σε βάθος εβδομάδας.

Σε φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη, μεταξύ άλλων προσφέρεται η δυνατότητα:

 • Πρόσβαση μέσω browser από τον υπολογιστή ή το κινητό (responsive).
 • Αναλυτικές πληροφορίες εφημερεύοντος Φαρμακείου όπως Περιοχή, Επωνυμία κ.α.
 • Δυνατότητα πλοήγησης στο εφημερεύον φαρμακείο.
 • Ταξινόμησης με χιλιομετρική απόσταση όταν ο χρήστης χρησιμοποιεί το smartphone του.

Ενημέρωση κοινού με apps.Δημιουργούμε native εφαρμογές για Smartphones σε Android & iOS προσφέροντας στον χρήστη ακόμη πιο γρήγορη ανεύρεση του πλησιέστερου εφημερεύοντος φαρμακείου με όλες τις ευκολίες των έξυπνων συσκευών.

Με πρόσβαση για το Φαρμακείο.Αυτό το υποσύστημα αντλεί δεδομένα από το υποσύστημα διαχείρισης εφημεριών και απευθύνεται στα Φαρμακεία – μέλη του Συλλόγου φροντίζοντας για την διαρκή ενημέρωσή τους για τις εφημερίες του Συλλόγου.
Με την πρόσβαση του στο υποσύστημα ο Φαρμακοποιός μπορεί να:

 • Εκτυπώσει τις διαρκώς ενημερωμένες εφημερίες του τομέα ανά ημέρα (με χιλιομετρική απόσταση από το Φαρμακείο).
 • Ενημερωθεί για τις εφημερίες του στη διάρκεια του έτους
 • Εκτυπώσει QR κωδικό (με το σκανάρισμα του QR κωδικού από το κινητό του πολίτη, προβάλλονται τα πλησιέστερα εφημερεύοντα Φαρμακεία με χιλιομετρική απόσταση. Ο QR κωδικός εκτυπώνεται μία φορά και τοποθετείται στην βιτρίνα του Φαρμακείου, δεν χρειάζεται ανανέωση.)
 • Προβάλει τα εφημερεύοντα Φαρμακεία στην οθόνη του Φαρμακείου.
 • Δηλώνει το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας με λίγα κλικς ενημερώνοντας ταυτόχρονα το Σύλλογο & την Περιφέρεια.
 • Δημιουργεί αιτήματα ανταλλαγών & αλλαγών εφημεριών τα οποία διεκπεραιώνονται ηλεκτρονικά έως και την έγκριση ή απόρριψή τους.

Με οφέλη για όλους. 

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Επικοινωνήστε μαζί μας!


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.